Monday, June 6, 2011

demam bila nk defense

jumaat neh penentuan dlm post-grad study aku~ defense session. aku kena slot tgh hri tym semua urg semayang jemaat~ haaaadeh!! mat salleh neh bukan nk consider.. aku udh siapkn slide power point.. siap print warna-warna lagik~ (alasan sbb nk mengaburi isi kndungan yg ntah apa2 ntah!!!!)
 sebahagian rutin hariannnn~ huuuu~
semua paper dh abez rebiew.. baju dh iron.. walaupun present nyer hari jumaat!! kasut dh beli baru~ huuuu~ just nk present jer.. sesambil tu, hotak aku neh dh ting-tong dgn nama2 urg yg reka theory yg bukan2!! hmpeh tol~ akan TATAPI.. aku rasa nk demammmm!!! huuu~
badan ttba panas- sjuk -panas.. dn paling xbesh bila kepala aku sakit.. huuuu~ xdpt wt apa2.. nk baca pun xleh.. kalu skrin jer, terus pening kepala... mcm mn lah nk present kalu mcm neh?? satu lagi yang aku terkesan, jari2 aku menggigil~ huuuuuuu~ nk crik ubat!!!!
 stok ubat yg ada dlm simpanan akuu!! bantai jer!! nk jadi apa jadilah... 
janji aku xleh demam! sebb aku nk convo!!
majlis CONVO akuuuu!!!

~bila katik berkata-kata~
"kesakitan itu adalah hukumNya di dunia"

4 comments:

Hazrie said...

Pis, sakit itu satu rahmat. Menghapuskan dosa2 kecil... bersyukurla kerana diberikan kesakitan... Ckit jak ya.. leh embak berehat n mkn ubat.. by then, dah sehat la kau lak. anyway, all the best bro... take care.

h.a.f.i.z said...

ya lah aku pdah kor teq.. mnerima hukumanNya dgn redha~ kali pnas gilak ctok.. tym tok udh msuk SUMMER bahhh~ udh udah cecah 80-90F!! huuuu~

ieka said...

en hafiz.. semoga sihat.. hehehe(eh..entry ni dah lame mst dah sht ni)..heheh ^_~

Nor'aen said...

follow your blog, nice blog!
visit mine too :)

shesaj.blogspot.com